Røde Kors Butik – Skanderborg

Røde Kors Butikken – Skanderborg

Adelgade 45
8660 Skanderborg.

Telefon: 86 52 52 20

Åbningstider:
Mandag - fredag: kl. 10.00 - 17.00
Lørdag: kl. 10.00 - 13.00

Facebook%201sp

Det daglige arbejde:

Butikken ledes af en daglig leder, som har et valgt udvalg til at støtte sig. Butikken passes til daglig af ca. 40 frivillige, der indgår i en vagtturnus, hvor hver især dækker et tidsrum på 3½ timer enten formiddag eller eftermiddag.

Hvor kommer tøjet fra?

Genbrugsbutikken sælger fortrinsvis brugt tøj. Dette tøj indkommer fra byens borgere, som afleverer det i Røde Kors Butikken. Der er i Skanderborg kommune opstillet containere til brugt tøj tre forskellige steder:

Parkeringspladsen ved Niels Ebbesens skolen
Døgnkiosken, Vestergade
Rutebilstationen, Møllegade
Super Brugsen, Stilling

Disse containere tømmes af Røde Kors Genbrugscentret i Horsens hver 14. dag og kommer ikke til salg i vores Røde Kors Butik.

Nem og enkel betaling:

Man har gennem lang tid kunnet betale sine køb med
Dankort men som noget nyt er det nu blevet sådan at man også kan betale med MobilePay

Kontaktperson:

Ønsker du at vide mere, eller være med i arbejdet, så kig ind i butikken eller kontakt:

Hanne Meldgaard. Mobil: 23 39 23 97
Mail

Butiksudflugt Skanderborg afdeling

Onsdag den 11. juni havde Røde Kors Butikken og nørklerne i Skanderborg afdeling deres årlige udflugt. Udflugten er en del af personaleplejen og bød i år, som tidligere, på en hyggelig dag. ca. 50 personer mødtes på Søtoften hvor bussen ventede. Turen gik i første omgang til Røde Kors Butikken i Viborg hvor der var tid til at se sig om. Efter ca. en times tid fortsatte turen til et hemmeligt sted hvor frokosten skulle indtages. Stedet var Rindsholm Kro lidt syd for Viborg. Rindsholm Kro er en gammel Kgl. Privilegeret kro hvis historie kan spores tilbage til omkring 1315, hvor den blev grundlagt som færgekro. Efter at have indtaget et udmærket måltid var der tid til at besigtige mindelunden over faldne danske soldater siden 4. juli 1849. Kromanden gav sig tid til at fortælle de forsamlede om baggrunden for oprettelsen af mindelunden. Nu, noget forsinkede, fortsatte turen mod næste stop som viste sig at være Vejrup’s have og planteskole nær Ulstrup. Her var der tid til en havevandring i den store have inden opholdet blev afsluttet med kaffe og boller i restauranten. Vejret som var startet gråt og trist viste sig nu fra sin pæne side og solen var kommet frem hvilket gjorde det til en dejlig oplevelse at besigtige haven. Efter nogen tid gik turen så igen mod Skanderborg.

Se billeder fra turen her!