Besøgstjenesten i Skanderborg på udflugt.

Besøgstjenesten i Skanderborg på udflugt.

Besøgstjenesten i Skanderborg på udflugt.

Onsdag den 6. maj oprandt dagen hvor besøgsvenner/modtagere fra Skanderborg skulle på den årlige udflugt. 34 personer havde valgt at deltage på årets tur som gik til restaurant Bramslev Bakker hvor der blev serveret kaffe og kage. Turen startede fra Kildegården kl. 12.00 hvor Centrum Turist ved chauffør Per Frost, »fast chauffør« for Røde Kors, Skanderborg, fik læsset bilen og via Busterminalen fandt vej til motorvejen hvor vi hurtigt kom til Randers. Fra Randers gik turen via Hvidsten til Mariager og efter en tur gennem den gamle by kørte vi mod Hadsund. På vej drejede vi ind omkring Dania og så det flotte område. Fra Hadsund gik turen mod Bramslev bakker. På Restaurant Bramslev Bakker serveredes der kaffe og kage i de utroligt smukke omgivelser. Vejret var også med i dag. Der kom kun to byger og det var mens vi sad trygt og godt i bussen. Ved ca. 17-tiden var vi igen tilbage i Skanderborg.

Se billeder her!

Overskrift

Røde-KOrs-Mangfoldighed008
Røde Kors frivillige